Kwaliteitsvol ziekenvervoer aanbieden door gemotiveerde en geschoolde ambulanciers. Het ziekenvervoer moet gebeuren door kwalitatief, onderhouden en reine ziekenwagens, waarbij het comfort van de patiënt op de eerste plaats staat.

Wij willen met ASF verder uitgroeien tot een betrouwbare partner voor zorginstellingen en privépersonen. Wij voorzien nu en in de toekomst een permante beschikbaarheid van 24/7.

Wij hechten veel belang aan kwaliteit. Dit doen wij om ons te onderscheiden van concurrerende ambulancediensten en omdat de patiënt kwaliteitsvol ziekenvervoer verwacht én verdient.
In het kader hiervan is er op 8/10/2015 een audit bij ASF uitgevoerd door het onafhankelijk en erkend auditbureau Vinçotte. Hierbij werden de kwaliteitseisen gecontroleerd die opgenomen werden in ‘Het Charter voor Niet Dringend Liggend Ziekenvervoer’ opgesteld in 2009 door de commissie niet-dringend liggend ziekenvervoer.
Deze audit toonde aan dat wij aan alle punten opgenomen in het kwaliteitscharter voldoen.Certificatienummer: 15 KWZ 0007

Op de website van Ambulance ASF worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.Ambulance ASFgebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. u kan onze Privacy Policy hier bekijken! Privacy Verklaring.

I accepteer cookies van deze website
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk